Coaching pentru performanță în BUSINESS
Coaching-ul pentru performanță în business are ca scop transformarea antreprenorilor, managerilor cât și a angajaților astfel încât să poată atinge un nivel de performanță inaccesibil oamenilor cu convingeri limitative legate de bani, abundență sau bogăție.
Convingeri preluate de la părinți ca: 'banul la bani trage', 'banii sunt ochiul dracului', 'bogații sunt oameni răi', sau 'nici-cum nu stau banii la mine', 'oricâți bani caștig tot nu imi ajung', te pot bloca să iți îndeplinești visele, să-ți crești afacerea sau să performezi la locul de muncă. Oricâte tehnici sau cursuri ai urmat si pe care le-ai implementat în afacerea ta, nu pot da randament maxim atâta vreme cât convingerile tale ramân neschimbate. Se stie că nivelul afacerii tale nu poate să depășească nivelul celui care conduce business-ul.
In experiențele de lucru cu mine, antreprenorii au avut următoarele rezultate:
· Au pornit un business/proiect pe care se temeau să il înceapă
· Și-au actualizat mindset-ul de business pe măsură ce business-ul evoluează pentru a aduce creșteri aparent imposibil de atins într-un timp atât de scurt
· Și-au dublat în mod repetat CA sau alte limite stabilite
· Au conștientizat posibilitatea de a avea noi parteneriate sau oportunități profesionale și apoi le-au obținut
· Au manifestat afaceri împlinitoare (versus stresante) în acord cu esența lor și principiile universale
· Au învățat să aibă succes fără să forțeze succesul
· Au învățat să privească businessul ca pe un joc din care câstigă toată lumea
· Și-au clarificat ce au de făcut pentru a crește business-ul
· Au aflat care sunt punctele slabe și forte pe care să pună accentul
· Au adus în echipă oameni foarte buni care să fie în acord cu energia lor și nevoile firmei
· Și-au mărit echipele cu oameni potriviți
· Au atins un nivel de independență și stabilitate care permite businessului să fie imun/ermetic la provocarile din exterior.
Te invit, asadar, să găsim împreună convingerile și tiparele care iți sabotează business-ul astfel încât scopul tău să fie usor de realizat.
Coaching pentru performanță în RELAȚII
Ai o relație stabilă dar vă certați des deși vă iubiți? relațiile tale se termină toate la fel? sau poate deși îi arăți că o iubești ea nu simte acest lucru și te critică des?
Cel mai probabil repeți aceleasi tipare comportamentale învătate sau preluate de la tine din familie.
Intrăm în relații cu asteptări diferite, iar pe masură ce timpul trece, apar tot mai multe certuri. Indiferent că este o relație de iubire, prietenie sau de serviciu, fiecare vrea să impună celuilalt propriile convingeri sau 'adevăruri' despre cum ar trebui făcute lucrurile sau cum ar trebui să fie o relație. Lupta pentru putere e tot mai crâncenă și niciunul nu pare să lase de la el. E doar nevoie să înveți cum să gestionezi conflictele și cum să comunici pe ințelesul celuilalt.
Ca să ai o relație împlinitoare, în primul rând, e nevoie să devi conștient atât de convingerile tale negative legate de relații cât și de nevoile subconștiente care atrag în viața ta situații neplăcute. Odată scoase și schimbate aceste convingeri, relațiile tale se vor îmbunatatii radical.
În experiențele de lucru cu mine, oamenii au avut următoarele rezultate:
· Și-au asumat responsabilitatea pentru viața lor fără să îi mai învinovățească pe alții pentru trăirile lor
· Și-au luat înapoi controlul asupra vieții lor fără să il mai cedeze sau proiecteze pe cei din jur
· Și-au vindecat, armonizat, îmbunătățit relațiile cu mama, tata, familia, colegii
· Au devenit conștienți de dinamicile din cuplu și și-au îmbunătățit trăirile din cuplu
· Au salvat relații de cuplu pe care le considerau pierdute sau în pragul divorțului
· Au vindecat răni vechi și s-au deschis către o relație împlinitoare
Coaching pentru performanta in SPORT
Pe langă miile ore de antrenament, pregătire fizică, motivație, atitudine, dorință, ai nevoie de un mindset de caștigător pentru a atinge un nivel de performantă ridicat în domeniul sportiv. Puterea de concentrare marită pe perioada antrenamentelor cât și a competiției precum și capacitatea de a trece usor peste eșecuri, te poate ajuta să ai constant o performantă ridicată.
În experiențele de lucru cu mine, sportivii au avut următoarele rezultate:
· Au reușit să includă disciplina sportivă în programul lor fără efort, cu plăcere
· Au decoperit motivația interioară pentru a-și atinge obiectivele sportive
· Au permis vindecărilor fizice să aibă loc prin decrearea gândurilor ce întrețineau afecțiunile.
Atitudinea ta, fricile, temerile sau motivația interioară cât și modul în care reacționezi la provocări determină nivelul de performanță la care o să ajungi. Totul depinde de mindset-ul tău!
Coaching INFORMAL
Coaching-ul informal începe întotdeauna cu o serie de întrebări menite să scoată la iveală adevăratele situații conflictuale care trebuie rezolvate, fără să fie nevoie de a trece prin toată povestea initială. O altă parte importantă este cea de ascultare, parte în care pot interveni momente de tăcere dar tocmai din acel moment începe conversația cu adevărat.
Ultima etapă constă în ai trasmite interlocutorului responsabilitatea rezolvării situației prin întrebări menite să il ajute în clarificarea și luarea deciziilor finale.
În sesiunile de coaching cu mine, oamenii au avut următoarele rezultate:
· Au reușit să iasă din poveștile nesfârșite ale minții
· Au atins un nivel nemaîntâlnit de pace și bucurie interioară
· Au înțeles cine sunt și cum funcționează
· Au făcut tranziția din experimentator în observator
Coaching pregătire interviu admitere INM/magistratură
Este normal ca înaintea examenului de interviu să apară frici. Ai îndoieli, nu știi dacă o sa treci sau nu. Dacă nu ai mai dat, te gândești la cum o să fie. Dacă ai mai dat, te concentrezi să nu repeți aceleași greșeli. Trebuie, deci să elimini cât mai multe dintre programele negative și să le înlocuiești cu încredere și integritate. Știi cine e cel mai mare dușman al tău? Chiar tu! Prin fricile pe care le ai și convingerile negative pe care le ai despre tine sau despre comisie. Cum ar fi să te uiți cu încredere la acest interviu? Să te gândești: am muncit mult pentru asta, sunt persoana potrivită, am încredere în mine și sunt sigur că și comisia va vedea și ma va promova. Încearcă să vezi interviul ca pe o șansă pe care poți să o explorezi.
În primul rând, este important sa nu iti creezi programe mentale pe baza opiniilor celorlalți. Preconcepțiile generate de experiențele altora, nu vor face decât să îți saboteze prestația la interviu.
Totodată și tu participi la procesul de sabotare atunci când adopți atitudini și perspective greșite legate de interviu. Percepția generală că interviul ar fi imposibil, că interesul celor din comisie este să te pice, că nu meriți să intri, că alții sunt mai buni, mai tineri, mai bătrâni decât tine este absolut contraproductivă și îți va aduce doar sentimente negative de nesiguranță. Trebuie să te oprești să te auto-sabotezi.
Ține minte că rolul comisei este să identifice dacă te potrivești cu profesia de magistrat. Ce se așteaptă membri comisiei este să întâlnească candidați stăpâni pe ei, onești, integri, care fac legături rapide și iau decizii bune, în timp scurt, care au încredere în ei și în logica lor. Așadar, dacă ți-ai făcut autoevaluarea și crezi cu adevărat că aceasta e vocația ta, ai încredere în tine și în calitățile tale.
In timpul orelor de coaching o sa lucram pe convingerile negative, pe lipsa de incredere in tine, pe emotii, cum trebuie sa te prezinti in fata comisiei si o sa parcurgem interviul in asa mod incat, in momentul interviului sa te prezinti in fata comisiei fiind cea mai buna versiune a ta.
In experientele de lucru cu mine, candidatii au avut urmatoarele rezultate:
· 98 % dintre candidaţii cu care am lucrat în perioada 2016-2023 au obţinut peste nota 7 la interviu
· Au obţinut primele 3 note din ţară la interviu, inclusiv nota 10
· Şi-au conştientizat şi apoi depăşit principalele frici sau blocaje care i-au împiedicat în trecut să fie admişi după interviu
· Au fost admişi după 3 -7 eşecuri la interviu
· Şi-au găsit motivaţia autentică pentru care vor să devină magistraţi şi au transmis-o comisiei de interviu într-un mod natural şi asumat
· Au căpătat mai multă încredere în ei, mai multă relaxare şi control la interviul de admitere în Magistratură sau la INM
· Şi-au făcut ordine în gânduri pentru a se putea exprima cu claritate şi uşurinţa, surprinzând esenţa
· Au trecut de interviu şi au fost admişi în profesie chiar în cazuri excepţionale în care şansele erau extrem de mici
· S-au pregătit pentru interviul de admitere la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Ce nu facem în cadrul pregătirii:
- nu învăţăm spete pe de rost
- nu învăţăm aforisme pe de rost
- nu învăţăm motivaţii pe de rost, în schimb lucram pentru a descoperi adevărata ta motivaţie
- nu ne inhibam emoţiile, ci învăţam să le ţinem sub control sau să la exprimam într-un mod adecvat la interviu
- nu pretindem că suntem altcineva, ci şlefuim personalitatea autentică a fiecăruia
- nu judec, nu critic, nu schimb pe nimeni, fiecare este unic şi este perfect în felul său, iar scopul meu este de a te ajuta să vezi şi tu asta la tine, pentru a te simţi încrezător şi competent atunci când te prezinţi la interviu