Performanță și armonie în toate ariile vieții tale


Despre mine


Salut, 

Numele meu este Bogdan Gherman. În primul rând sunt suflet, om, antreprenor, instructor / terapeut autorizat ThetaHealing și nu în ultimul rând, coach de performantă.

Deși am făcut multe lucruri până la vârsta de 25 de ani (am început să lucrez de când aveam 12 ani) pot spune că viața mea (conștientă) a început cu adevărat în 2012. În acel an am revenit din Marea Britanie promițându-mi că dacă am să lucrez la fel de mult și în tară ca și în străinătate (între 8 și 16 ore/zi), am să reușesc ,cu sigurantă, și aici.

Au urmat ani de învățat intens, ani în care am fost prezent la toate cursurile de dezvoltare profesională cât și personală pe care mi le-am permis, cursuri de business, relații, management, marketing. Tot atunci mi-am deschis prima firmă și am creat proiecte care m-au ajutat să câștig primii bani din antreprenoriat.

În tot acest timp, citeam foarte mult și puneam în practică tot ceea ce invățasem la cursuri, însă cel mai mult cred că m-a ajutat schimbarea convingerilor și a tiparelor comportamentale.  Odată cu schimbarea lor observam, zi de zi, cum îmi era tot mai usor să îmi ating scopurile și viata devenea mai bună, abundentă. Am învățat că lucrurile se pot face și altfel decât cu greutate, trudă sau sudoare.

Din 2015 pregătesc oamenii pentru performanță, fie ea în business, în viata de cuplu, sportiv, personal sau profesional. 

De ce performanță? Pentru că nivelul de energie folosit este același fie că țintești jos sau spre cel mai înalt nivel. Mai mult decât atât, cred cu adevărat că Dumnezeu a oferit omului un potențial nemărginit pe care fiecare dintre noi are datoria să îl atingă.


Am dezvoltat şi folosesc în sesiunile private de coaching un proces de tranformare unic ce combină elemente terapeutice, reprogramarea subconştientului, coaching informal şi conştientizări din sfera spiritualităţii, care împreună aduc rezultate prin aliniere, nu prin efort personal.

Te invit să descoperi cum poate funcționa pentru tine, într-un mod neasteptat de plăcut și usor.