Testimoniale

Ce spun clienȚii noȘtri

Am descoperit un mediu primitor si un om deosebit. Simplu in aparenta dar omenos si nemarginit in aptitudinile sale. Desi nu judec dupa aparente, asteptarile mi-au fost depasite! Profesionalismul e la el acasa. Va recomand cu toata increderea!


Nicolae-alexandru

MagistratDomnul profesor este extraordinar! M-a ajutat enorm sa gandesc si sa ma comport la acest examen. Se straduieste in permanenta sa scoata ce e mai bun din noi si sa ne finisam calitatile. M-a ajutat mult sa scap de emotiile acestui interviu prin sfaturile deosebite pe care mi le-a dat.


Ioan alexandru
Am fost mai reticent la inceput, mi-a fost mai greu sa va cred, dar pana la final am inteles directia in care voiati sa mergeti si care e scopul. Scopul era potentarea increderii, cunoasterea adevaratului potential si inlaturarea fricilor, blocajelor existente, scop care a fost atins.


marian
Orele de coaching au fost antrenante, am invatat lucruri despre cum sa imi stapanesc emotiile la factori de stres, tehnici inedite de care sunt foarte multumit. Pot spune cu toata sinceritatea ca au fost foarte folositoare iar domnul coach a dat dovada de un real profesionalism.


teodor

MagistratMultumesc! Multumesc pentru tot! Nu stiu daca va mai amintiti, ca aveti multi candidati la pregatire, dar in ultima zi de coaching am facut cu dvs mai multe citate si unul din ele, singurul pe care l-am facut bine, mi-a picat la examen. cred ca a contat. Și exemplele de la calitati și altele. parerea mea personala e ca faceti o treaba minunata! Va doresc succes in continuare si numai bine! Multumesc inca o data pentru tot!


ionut
DiaNa Culic

ArtistBogdan m-a ajutat sa patrund in propriul meu subconstient si sa descopar lucruri care nici nu m-as fi gandit ca erau acolo. M-am dus intai la Bogdan pentru un coaching punctual, pentru a ma ajuta sa trec de un examen foarte dificil la care invatam de cativa ani, pentru care il recomand cu toata caldura. Insa am gasit mult mai mult de atat. M-a ajutat sa ma dezvolt atat ca om cat si in afaceri si in activitatile mele profesionale, m-a ajutat sa fac cu adevarat performanta in toate ariile vietii mele si cel mai important, sa fiu mult mai fericit si implinit. Fericit si implinit cu mine insumi facand toate lucrurile care imi plac si vazand relaxat viata, pentru ca viata e frumoasa si asa si ar trebui sa fie. Pentru ca asta ne dorim toti pana la urma. Pe langa un psiholog clasic, Bogdan chiar are experienta in afaceri si nu numai si mi-au placut foarte mult si sfaturile lui, foarte punctuale si utile in orice subiect am abordat impreuna, un om foarte deschis si cald, inteligent si cu care m-am inteles perfect… Nici nu mi-am pus problema ca nu pot vorbi orice cu Bogdan. As putea continua dar cred ca e mai simplu sa gasesc motive pentru care sa nu il recomand, doar ca nu gasesc nici unul.


t. C.

Antreprenor